Iris


Piranti lunak kanggo pangayoman Mripat, Health and Productivity

download

galur nyegah Mripat

Iris sedaya pulsations Layar Ngontrol padhange tanpa PWM. Sampeyan bakal bisa nggunakake komputer kanggo maneh tanpa ngelu.

Ngurangi pain Mripat

Iris bakal cocog padhange layar kanggo cahya watara sampeyan. prasetel beda kanthi otomatis bakal nyetel layar. Nggunakake komputer bakal aran kaya maca buku.

nambah Turu

Iris mboko sithik bakal aturan biru dina lan wengi. Iki bakal bantuan awak kanggo gawé liyane melatonin ing wengi. Sampeyan bakal tiba asleep luwih cepet lan turu tuwa.

9 prasetel prasaja

Pilih ing antarane 3x9 beda kombinasi
mode
jinis

Setelan Lanjut

Priksa dhéwé Preset Panjenengan
ngatur Kabèh
20+ Lanjut
fitur

Jaga mata karo Iris

  • Menehi prasetel umum kanggo Blue cahya lan abang PWM
  • ngganti otomatis kanggo cahya watara sampeyan
  • pilihan pribadi saka Mode lan Koleksi menu
  • Ngurangi galur Mripat sak Day karo mode Manual
  • Nyoba carane Iris mbantu Health
  • Mbusak kabeh Blue cahya karo Turu
  • Ndandani monitor kanggo buku karo Reading
  • Njaluk tema Black ing kabeh karo programming
  • Supercharge metune melatonin karo Biohacker
  • Pemanen Blue Watesan kaca tingal karo padhange kedhep-free karo Sunglasses
  • Raosipun Lower tanpa abang Padhang karo peteng
  • Waca peteng lan ireng Scenes movie luwih karo Movie
  • Jaga mata karo kabeh jinis alat USB karo Numpuki
  • Gunakake-tingkat tinggi API kanggo ngaktifake Iris ing alat disambungake liwat Docking
  • Setel angka dhewe kanggo Blue cahya lan Padhang
  • Ngatur abang cahya biru lan nggawe layar liyane Red, Orange utawa Kuning
  • Ngatur abang Padhang lan padhange layar match kanggo cahya watara sampeyan luwih
  • Setel kaping adat kanggo mode Day lan wengi
  • Ngatur mode Day lan wengi dadi transisi bertahap
  • Ngatur radius mode peteng lan layar katerangan
  • Ngatur kaping turu, cahya, padhang lan transisi otomatis 3rd
  • Mateni Iris ing 1 saka 2 utawa alat liyane
  • Gunakake Optimized bantahan layar lan efek layar liyane
  • Ngatur kekuatan saka abang lan werna rencana liyane
  • Mateni font ngalusake lan Techniques font Rendering mripat galur liyane
  • Nggedhekake layar ing nyata-wektu
  • Gunakake Iris break ngélingaké kanggo katon ing obyek sing adoh saka wektu kanggo wektu
  • Mateni owahan werna lan Timer nalika program tartamtu sing mlaku utawa ing fokus
  • Gunakake kamera kanggo Padhang lan Blink deteksi
  • Aktifake lan ngatur sistem-sudhut Trabasan kanggo nggunakake Iris luwih cepet lan tanpa mbukak menu Setelan
  • Ngaso Iris otomatis nalika program kaya Photoshop, 3ds Max, Blender utawa Maya ing fokus kanggo duwe werna pas
  • Ngaso Iris nalika nonton video YouTube utawa Film ing layar wutuh
  • Gunakake Orange mouse tanpa iku ilang ing game DirectX karo pausers Mouse
  • Aktifake padhange otomatis lan nggunakake kamera kanthi otomatis cocog padhange layar kanggo cahya ing kamar
  • Show utawa ndhelikake menu beda sampeyan nggunakake asring. Ngatur Iris saka kaca Fitur
  • Ngganti basa menu. Gunakake Iris dijarwakake ing Basa native
  • Ngatur Day, Night lan Turu Blue cahya saka 0 kanggo 100%
  • Gunakake angka Lengkap kanggo nundha utawa nambah melatonin metune
  • Lower cahya biru sak kabèh dina lan wengi karo Manual cahya
  • Balèkna werna lan nggunakake Black tema cepet ing kabeh
  • Ngontrol Padhang tanpa PWM lan nambah sawetara padhange monitor
  • Ngatur Day, Night lan Turu Padhang saka 0 kanggo 150%
  • Gunakake padhange Iris kedhep-free kanggo ngurangi galur mripat
  • Padhang Lower sak kabèh dina lan wengi karo Padhang Manual
  • Gunakake lokasi Manual kanggo nyetel Panjenengan adat Latitude lan Bujur yen sampeyan konco Proxy
  • Gunakake Jam tinimbang lokasi lan nyetel adat wengi wiwitan lan pungkasan kaping
  • Ngatur carane banget Iris transit antarane beda kaping prasetel lan nyetel carane Gamelan Transition kudu
  • Gunakake posisi Bulan kanggo wektu tundha utawa advance kaping turu
  • Ngurangi luminance layar tanpa ngganti padhange utawa cahya biru dening darkening ing sudhut layar saka menu raosipun
  • Gunakake wektu transisi 3rd kanggo cahya biru malah murah lan Padhang pungkasan ing wayah wengi
  • Ngatur Turu cahya lan Padhang lan nyetel bedtime lan wektu Wake kanggo transisi 3rd Panjenengan
  • Ngatur alat individu. Ngaktifake utawa mateni Iris ing salah siji saka layar Panjenengan
  • Mbukak kunci kabeh jinis efek layar kiro-kiro saka Grayscale kanggo optimizations wuta werna
  • Gunakake inversions layar optimized beda.
  • Control carane kuwat iku abang cahya biru kanthi rencana Warna
  • Ninggalake Ijo werna lan ngurangi mung cahya biru kanthi Groot
  • Pilih werna anjog beda lan ngayahi karo therapy Warna
  • Mateni Font ngalusake lan liyane jinis optimizations Font kang njalari Galur Mripat
  • Break ngélingaké lan pangaturan dhewe wektu. Ngelingake dhewe katon ing obyek sing adoh
  • Gunakake Pomodoro kaya wektu dadi luwih produktif
  • Ngatur Layar Rest dadi luwih ayu nalika sampeyan adoh saka monitor
  • Suda cahya biru saka kursor mouse utawa wis padhang lan luwih gampang kanggo ndeleng
  • Block keyboard nalika layar liyane kapacak kanggo meksa dhewe sekedap
  • ngaso wektu otomatis nalika sampeyan adoh saka PC
  • Aktifake Iris ing DisplayLink disambungake alat utawa alat disambungake liwat USB karo-tingkat tinggi Warna API
  • Gunakake padhange Smart. Nggawe padhang layar utawa peteng adhedhasar isi layar
  • Mbisakake deteksi Blink. Waca sepira kerepe sampeyan kedhip
  • Gunakake Part layar Blue cahya lan abang PWM karo Numpuki
  • kadhelikané fitur digawe khusus kanggo kabeh kabutuhan liyane
Keluwihan cahya biru saka monitor komputer bisa dadi ancaman serius kanggo kesehatan biologi. Begjanipun lunak Iris bisa ngilangke sakbenere kabeh resiko liwat pendekatan sawijining inovatif. Aku nggunakake ing kabeh komputer lan kasurung kanggo apa padha. Iku cetha lunak paling apik ing pasar kanggo ngontrol cahya cahya biru Panjenengan.
Dr. Mercola
Sing Ngadek ake Mercola.Com, World paling dibukak alam kesehatan
Aku wis nyoba mung bab saben Piece saka Blok cahya biru lan software kesehatan mripat sing ana lan apa-apa malah nerangake cedhak Iris.
Ben Greenfield
Sing Ngadek ake BenGreenfieldFitness.com. penulis New York Times laris. Salah Top 100 Paling pengaruh Ing Kesehatan Fitness
Nganggo Iris ing kabeh komputer lan piranti seluler lan temtunipun ndadekake prabédan. Aku pancene aran dhewe luwih sawise makarya ing wayah wengi lan Aku turu luwih. Aku Highly Rekomendasi Iris kanggo wong sing peduli bab panon kang.
Dr. Svetlin Nakov
Co-ngedegaken SoftUni. Paling gedhé IT Training Center ing kidul-wétan Eropah. Salah siji wong sing nambani aku Programmer a :)

Coba Iris

  • free
  • 7 dina kanggo Free
  • 1 sasi yen pangguna ana diundang sampeyan
  • update klebu
  • tech support Free
  • Ngajak Friends kanggo njaluk wektu kanggo Free
  • Download saiki

Probolinggo

  • +1 sasi
  • Sampeyan bakal njaluk 1 liyane sasi wektu Free kanggo saben kanca sing masang Iris
  • link khusus Ngundang
  • Enggo bareng karo 2 klik
  • kanca diundang nampa wektu bonus
  • kanca diundang njaluk 1 sasi wektu Free
  • Kirimi kanca saiki apik tenan
  • sinau luwih lengkap

Buy Iris

  • 15
  • 1 tuku wektu, Fees ora didhelikake
  • 100% njamin dhuwit-bali
  • lisènsi kekal kanggo 1 mesin. Update ora klebu
  • tech support Free
  • Free suntingan di bangun lan mbecike bug
  • lisènsi Pindhah menyang mesin anyar
  • Major Iris fitur nganyari
  • Waca liyane
  • tuku Saiki

1+ yuta

180 negara

AS katon ing

Privacy Luwing seneng Center

strictly Perlu

Cookies sing perlu kanggo situs kanggo dienggo mlaku.

gdpr

fungsi

Iki kita paring piwales marang kowé karo panggunaan free aplikasi lan kanggo menehi diskon yen piyantun diundang website Iris.

PHPSESSID, ngajak, ap_id

Performance

Iki digunakake kanggo trek interaksi user lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu kita nambah layanan kita dening nyediakake data analitis carane kedhaftar nggunakake situs iki.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
ora, idin, 1P_JAR, kene
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS