Apa aku kudu ngerti babagan PWM kedhep?


A FAQ cepet bab pitakonan umum bab PWM kedhep, amarga kadang bisa bingung karo kabeh informasi metu ana.

Tulis kula nang endi wae yen pitakonan Panjenengan wis dijawab lan aku bakal njawab lan nambah jawaban kene 🙂

Apa monitor sandi kedhep?

Paling wektu ya. Iki gumantung apa monitor migunakake PWM utawa DC dimming.

Apa PWM kedhep?

Sawetara manufaktur nggunakake modulasi pulsa amba kanggo ngontrol padhange monitor.

Apa Pulse-jembaré modulasi?

Sejatine ngowahi LED ing mburi ON lan mati.

Apa iki nglarakake?

mata miwiti Contract kaya iki

Lan sampeyan njaluk galur mripat lan pain mripat.

Carane ndandani iki?

Nyetel padhange monitor Hardware kanggo 100% nggunakake tombol monitor.

Why set my monitor Hardware brightness to the MAX?

Paling alat ora nggunakake PWM ing padhange maksimum.

Apa mengkono yen padhang wis disetel kanggo 80%?

monitor sampeyan mbokmenawa nggunakake PWM

Apa mengkono yen padhang wis disetel kanggo 50%?

monitor sampeyan mbokmenawa nggunakake PWM

Apa mengkono yen padhang wis disetel kanggo 100%?

monitor mbokmenawa ora nggunakake PWM lan sampeyan ora njaluk iki ON lan mati bab lan mripat galur.

ora 100% padhange nglarakake?

Ya yen cahya kamar punika saestu kurang.

Apa iki nglarakake?

Kanggo pangayoman mripat paling apik lan paling sakedhik galur mripat lan pain mripat, monitor aja katon sumber cahya ing kamar.

Sampeyan ngirim cocog padhange kamar lan ora katon kaya sumber cahya.

100% padhange ing kamar peteng ala?

Ya.

lan karo 50% padhange, Aku bisa njaluk pain mripat malah liyane?

Ya, yen monitor migunakake PWM.

Banjur apa apa?

Iris bisa ngontrol padhange monitor tanpa nggunakake PWM.

Aku ora pengin, apa maning?

Nguripake lampu ing kamar kabeh wektu lan nggunakake monitor padhange maksimum.

Aku kamar peteng, apa maning?

Sampeyan bisa tuku sawetara monitor anyar kang kedhep-free utawa nggunakake Iris.

Aku kudu nggunakake Iris padhange maksimum?

Ora, padhange Iris iku sehat lan ora nganggo PWM.

Sampeyan bisa nggunakake nilai apa wae pengin karo Iris, nanging Panjenengan padhange monitor hardware saka tombol iku apik kanggo dadi ing 100%.

saenipun, cocog padhange karo Iris cahya kamar.

Aku ora njaluk pain mripat yen Iris disetel kanggo 50% padhange?

Ya.

Bakal aku njaluk pain mripat yen Iris disetel kanggo 40% padhange?

Ora.

Bakal aku njaluk pain mripat yen Iris disetel kanggo padhange kurang?

Yen kamar punika saestu padhang lan padhange monitor iku peteng sampeyan bisa njaluk pain mripat.

Coba cocog cahya kamar kanggo padhange layar.

Yen padhang disetel kanggo 150% saka Iris bakal aku njaluk kurang kedhep?

Bakal padha Nilai liyane.

Iris bisa ngganti hardware nanging bisa mbusak kedhep PWM nalika Ngontrol padhange.

Nalika mburi Hz punika ngisor ana luwih galur mripat?

Ya, sampeyan duwe ngilangi ageng antarane ON lan mati lan kontrak mripatmu liyane.

When backlight Hz is bigger you get less eye strain?

Ya, sampeyan duwe ngilangi tenan cilik utawa ana mung ora ngilangi ing cahya lan mata ora Contract.

Apa goal kita kanggo kesehatan Mripat?

Sejatine, goal kita duwe tingkat cahya pancet kang ora bisa nganggo LED utawa tingkat Hz bisa paling karo LED.

rate Hz Lower kaya ngowahi lightbulb ing kamar ON lan mati kabeh wektu.

Ora kedhep 0 frekuensi Hz?

Ora, kita nelpon kedhep iki ON lan mati.

Sejatine, memonitor, usaha kanggo Hz paling gedhe bisa kanggo mripat galur paling.

Ing E-ink, sampeyan duwe 0 frekuensi Hz nanging tèknologi iki beda.

0 Hz ora kedhep nanging ora bisa duwe bab iki karo sumber cahya sembarang.

Sampeyan bisa njaluk 0 Hz saka buku utawi barang fisik kaya watu.

Aku bingung, apa apa?

Nyetel padhange hardware monitor menyang max saka tombol monitor lan nggunakake Iris kanggo ngontrol pepadhang.

Apa aku metu alat kabeh?

Inggih, iki solusi sing paling apik nanging tenan hard ing donya kita saka teknologi lan elektronik piranti kabeh.

Are flicker and EMF connected?

Inggih, loro teka saka benda ingkang kagungan muatan listrik nanging ora ana gandhèngané amba.

Apa kabeh monitor nggunakake PWM?

Ora, nanging akèh wong, alat liyane nggunakake soko disebut DC dimming.

Apa DC dimming?

Tinimbang nggunakake ngilangi cendhak kanggo ngontrol padhange kaya iki

Sampeyan ngganti DC kaya iki

Lan iki ora nimbulaké kedhep.

Dadi DC dimming ora kedhep?

Inggih, ana subpixel kedhep lan kabeh jinis liyane kuwi nanging ora nganggo PWM kanggo ngontrol pepadhang.

DC dimming luwih saka PWM.

Apa Iris ora padha DC dimming?

Ya, nanging Iris diganti kontras dicokot supaya DC dimming luwih.

Nanging, yen ora pengin nglampahi akèh dhuwit kanggo monitor anyar lan pengin Automation Iris luwih.

tindakan liya?

Coba Iris for a couple of days and see if it helps you with eye pain and sleep problems.

Yen ora tansah bisa instal karo 2 klik.

Daniel Georgiev
CEO Iris Technologies

tanggal Publishing: 15.05.2018

dikirim ing Artikel, PWM

Privacy Luwing seneng Center

strictly Perlu

Cookies sing perlu kanggo situs kanggo dienggo mlaku.

gdpr

fungsi

Iki kita paring piwales marang kowé karo panggunaan free aplikasi lan kanggo menehi diskon yen piyantun diundang website Iris.

PHPSESSID, ngajak, ap_id

Performance

Iki digunakake kanggo trek interaksi user lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu kita nambah layanan kita dening nyediakake data analitis carane kedhaftar nggunakake situs iki.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
ora, idin, 1P_JAR, kene
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS