Why you should take the complete Color blind test?


Ing mirip alluring saka werna wiwit nalika cahya cocog kanvas sel-sel saraf tightly kapenuhan ing mburi mripat.

Iki cones lan kesatuan lagi biasane disebut, murub badai impuls saraf ing retort pepadhang, kang banjur dadi mudhun syaraf optik kanggo pusat ilustrasi otak.

Kesatuan Sejatine reseptor ireng lan putih; reseptor iki motret pola tau-ganti katerangan lan pepeteng sing sadurunge kita mata.

Cones Sejatine tanggung jawab kanggo wonder sesanti werna.

Colorblindness

Cones Sejatine teka ing varieties i.e. ijo, biru lan abang.

Lampu abang inspires cones abang lan ngrangkep nyegah cones ijo lingkungan.

Lampu ijo ora ngelawan pas. Kajaba, cahya biru stimulates cones biru lan restrains loro cones abang lan ijo.

Ana macem-macem jinis colorblindness, nanging adoh paling umum colorblindness abang-ijo.

Ing werna sightlessness abang-ijo mengaruhi sawetara minangka 1 saking 30 wong.

Kabeh wong iki salah siji ora duwe cones ijo utawa cones abang. Cones ijo sing dikenal minangka deuteranopia lan abang cones disebut protanopia.

Sing nandhang sangsara saka colorblindness?

Colorblindness Sejatine sing masalah warisaken. Ing werna wuta abang-ijo iku negara recessive liwati ing kromosom X.

Ing kasus iki, mung siji gene sesanti iyub-iyub kuwat dibutuhake kanggo nyedhiyani sesanti werna.

Minangka lanang duwe mung siji kromosom X, supaya iku kathah luwih gampang lan prasaja kanggo wong-wong mau dadi werna wuta.

Nanging ing kasus yen ibu sing pelaku usaha banjur putrane duwe 50 persen kasempatan saka gadhah stipulation ing.

biasane, werna wuta abang-ijo ana ing bab 8 kanggo 10 persen saka lanang Amérika.

Complete color blind test

Test werna kedhip lengkap penting kanggo nindakake yen sampeyan duwe koyo sing soko salah.

Iki tes beda kang sing conducted supaya diagnosa masalah rampung.

The Ishihara Assessment werna sightlessness wis mèh paling paling seneng analisis digunakake kanggo nyoba kekurangan sesanti werna.

Ana set béda kasedhiya kang bola-bali digunakake kanggo pejabat polisi, pilot lan recruitments proyek ngendi sesanti werna gedhe iku requirement.

Amarga saka dhawuh iki, paling wong colorblind looking for cara cocok kanggo bisa kanggo pass tes kuwi.

ananging, ana ora sembarang cara lengkap kanggo ngalahake kangelan iki. Supaya menehi hasil karo masalah iki, wong bisa tuku sawetara werna mbeneraké kenalan.

Nanging asring dilarang kanggo digunakake kanggo tes.

Lan anomaloscope Sejatine iku sawijining piranti kang digunakake kanggo ngukur penyimpangan jumlah lan nurut kwalitase ing acuity werna.

Siji bisa njupuk test wuta werna kanthi bantuan saka anomaloscope undemanding lan prasaja.

Wonten ing kasus, werna wewayangan wong kurang duwe propensity kanggo sesanti wengi apik lan ing sawetara kahanan.

They can distinguish variations in luminosity that is difficult for color sighted to do.

Gunakake test Vision. Bakal njupuk mung detik lan sampeyan bakal mangerteni apa sing colorblind utawa ora.

Ing kasus sing lara lan kesel ora kang bisa kanggo ndeleng kabeh werna, aja padha sumelang amarga Vision will help you see all the colors.

dikirim ing Artikel

Privacy Luwing seneng Center

strictly Perlu

Cookies sing perlu kanggo situs kanggo dienggo mlaku.

gdpr

fungsi

Iki kita paring piwales marang kowé karo panggunaan free aplikasi lan kanggo menehi diskon yen piyantun diundang website Iris.

PHPSESSID, ngajak, ap_id

Performance

Iki digunakake kanggo trek interaksi user lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu kita nambah layanan kita dening nyediakake data analitis carane kedhaftar nggunakake situs iki.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
ora, idin, 1P_JAR, kene
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Nutup akun?

akun bakal ditutup lan kabeh data bakal dibusak permanen lan ora bisa mbalekake. Apa panjenengan yakin?