Apa umur Best kanggo njaluk werna test wuta?


wuta werna uga dikenal minangka kurang sesanti werna. Amarga wuta werna, wong iku biso kanggo ngenali werna.

biasane, wong ora bisa mbedakake antarane werna abang lan ijo.

Iku angel kanggo nemokake gejala awal saka wuta werna ing bocah.

Anak duwe span kurang saka manungsa waé nalika padha uncalan werna ing kertas.

Mung siji anak wis kena pengaruh dening wuta werna ing babagan 25 anak.

Amarga wuta werna, anak wis sesanti wengi banget.

Anak duwe masalah nalika maca liwat kaca colored kayata liwat kaca ijo utawa abang amarga nuduhaké liwat mripate lan padha sambat babagan mripate.

Panyebab Colorblindness

wuta werna biasane disababaké déning kelainan genetis.

Ing "cones" tanggung jawab kanggo sesanti werna kang dumunung ing mburi mripat.

Amarga lack of sel cones, anak iku lair karo wuta werna. Miturut Optometric Dokter saka Washington watara 8%, lanang sing kena pengaruh dening wuta werna kang kurang saka bocah-bocah wadon.

Iku tegese rasio wuta werna saka lanang luwih saka bocah-bocah wadon. Iku angel kanggo ngenali werna nalika cahya kakiyatan kurang.

Nalika anak punika 4 taun sasi cones miwiti ngembangaken kang proses alam ing anak normal.

Nalika ing anak colorblind cones ilang amarga kang anak ora bisa mbedakake werna biasane padha ndeleng kain utawa coklat tinimbang werna abang lan ijo.

Gejala Colorblindness

Iku ora pesti ateges colorblind ora bisa ndeleng werna.

Colorblind uga ora mbedakake werna lan padha bisa galau nalika njupuk werna.

A colorblind ora bisa mbedakake werna nganti tekan 4 taun.

Sawetara colorblind biso kanggo ndeleng werna amarga penyakit disebut achromatopsia. Mung siji anak saking 40 ewu bayi wis kena pengaruh dening "achromatopsia".

Test Age kanggo Colorblindness

About 4 taun anak lawas bisa test saka sesanti werna sing.

dokter biasane nyuwun nggolongake antarane garis werna abang lan ijo utawa tembung utawa tokoh.

Yen anak iku bisa kanggo nggolongake tokoh colored utawa garis banjur anak mbusak test sesanti werna lan yen ora banjur anak colorblind.

Akeh tes sing dijupuk saka titik colorblind biasane colored tokoh sing diwènèhaké kanggo anak kanggo ngenali werna kanggo asil cetha yen / dheweke ora bisa dadi bisa kanggo ngenali manéka werna diwenehi ing tokoh.

tokoh iki biasané ing werna abang lan ijo. We ngerti sing njupuk test iku larang.

Do not worry because with Vision test https://iristech.co/test-vision Bakal mbantu mangerteni apa sing colorblind utawa ora tanpa mbayar Penny siji.

kesimpulan

Iku ora ateges sing wuta werna ora bisa ndeleng werna utawa matesi kemampuan fungsi saka sesanti werna.

Iku mung kasunyatan kang disebabake mutasi genetik ngirim liwat heredity ing.

Experts wis disaranake sing nalika anak tekan umur 4 banjur kudu sing kanggo mriksa test sesanti werna.

Mulang ing klarifikasi werna lan uga bantuan sing kanggo ngenali posisi lampu lalu lintas sing biso kanggo mbedakake antarane werna abang lan ijo.

Vision solusi sampurna kanggo colorblindness Panjenengan. Njaluk software lan sampeyan bakal bisa ndeleng werna biasane tanpa blurriness sembarang.

dikirim ing Artikel

Privacy Luwing seneng Center

strictly Perlu

Cookies sing perlu kanggo situs kanggo dienggo mlaku.

gdpr

fungsi

Iki kita paring piwales marang kowé karo panggunaan free aplikasi lan kanggo menehi diskon yen piyantun diundang website Iris.

PHPSESSID, ngajak, ap_id

Performance

Iki digunakake kanggo trek interaksi user lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu kita nambah layanan kita dening nyediakake data analitis carane kedhaftar nggunakake situs iki.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
ora, idin, 1P_JAR, kene
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Nutup akun?

akun bakal ditutup lan kabeh data bakal dibusak permanen lan ora bisa mbalekake. Apa panjenengan yakin?