versi NEW 0.9.9 kanggo Windows


download "Iris-0.9.9-Windows” Iris-0.9.9.exe

pengulangan New saka driji kanggo lisensi

Ora soko anyar minangka fitur

dikirim ing Iris, Versi anyar, Windows

Privacy Luwing seneng Center

strictly Perlu

Cookies sing perlu kanggo situs kanggo dienggo mlaku.

gdpr

fungsi

Iki kita paring piwales marang kowé karo panggunaan free aplikasi lan kanggo menehi diskon yen piyantun diundang website Iris.

PHPSESSID, ngajak, ap_id

Performance

Iki digunakake kanggo trek interaksi user lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu kita nambah layanan kita dening nyediakake data analitis carane kedhaftar nggunakake situs iki.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
ora, idin, 1P_JAR, kene
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Nutup akun?

akun bakal ditutup lan kabeh data bakal dibusak permanen lan ora bisa mbalekake. Apa panjenengan yakin?