Where to find the Best color vision Test?


Akèh wong sing looking for kesempatan kanggo nyoba sesanti werna ing jaringan.

Unluckily ana sing ora akeh tes wuta werna ana online.

nanging isih, ana sawetara situs online kang tumindak test sesanti werna online.

Nanging, yen sampeyan pengin njaluk kawontenan pas lan akurat banjur iku pendekatan apik kanggo ngunjungi sawetara dhokter specialized.

Test werna kedhip lengkap penting kanggo nindakake yen sampeyan duwe koyo sing soko salah.

Iki tes beda kang sing conducted supaya diagnosa masalah rampung. Ing sawetara wong sing minangka nderek:

Farnsworth-Munsell 100 hue Test

test Iki salah siji saka tes sesanti werna paling misuwur. Iku adhedhasar 88 piring colored.

biasane, test bakal nuduhake kanggo wong papat sakumpulan 22 piring colored campuran.

Kabeh wong perlu dilakoni kanggo nyeleh patang larik saka piring ing urutan tengen. Sing kabeh.

Ishihara 38 piring Test

The Ishihara 38 piring test kang wis umum dikenal minangka piring Ishihara padha ngenalaken dening Dr. Shinobu Ishihara saka Jepang wektu sing dawa banget ago.

Saiki banjur test iki utamané paling misuwur kabeh sak donya.

Test Ishihara plate kasusun saka 38 piring pseudoisochromatic beda.

Saben piring kurang baris utawa nomer konco titik warni beda. Iku salah siji saka cara sing paling gampang lan gampang yen mriksa sing apa sing gerah saka sawetara jenis werna wuta abang-ijo utawa ora.

RGB Anomaloscope

The RGB Anomaloscope test prasaja digunakake kanggo diagnosa kurang werna abang-ijo.

The RGB Anomaloscope test is basically based upon the idea of the real anomaloscope.

The real anomaloscope is made from two different light sources which have to be brought to a counterpart.

Ing test, wong mung perlu kanggo cocog werna ngiwa kanggo siji tengen kanthi nggunakake slider ing ngisor iki sing.

Yen wong iku bisa kanggo cocog sawetara mau banjur iku ateges sing padha temtunipun colorblind abang-ijo.

Warna Arrangement Test

Test noto werna jinis sing paling umum saka test conducted kanggo mangerteni kurang saka colorblindness.

Ing test, the person simply needs to arrange all the given colors in the correct order of colors.

Ing cilik yen wong gerah saka sawetara jenis wuta werna, banjur / dheweke bakal ngatur werna cukup beda minangka dibandhingake kanggo wong karo sesanti werna standar.

Kanthi nggunakake test noto werna, siji bisa ora mung bisa kanggo mriksa jinis kurang sesanti werna nanging uga menehi brutality.

Susah asil test ora babar blas dipercaya, kang kadhangkala pikantuk basa kanggo kabeh jinis tes sesanti werna online.

Nanging asil bakal dadi dhuwur lan Indikator kualitas apik saka siji akurat sesanti werna aptitude, utamané yen padha njupuk ing kahanan mboten umum.

Yen sampeyan wis didiagnosis colorblindness sampeyan bisa nggunakake Vision kanggo ndeleng kabeh werna sampurna.

Priksa manawa sampeyan nyoba dhewe apa sing colorblind utawa ora karo Vision ing test wuta werna.

dikirim ing Artikel