Sade Iris kanggo Ophthalmologists

Вариант на Български


Apa bakal menang?

Carane padha tekan?

Отивам в Google и почвам да търся и звъня на всички ophthalmologists, dokter mata, оптометристи и очни клиники ing Bulgaria lan luar negeri.

Aku kudu lunga liwat Carik lan banjur kanggo njaluk menyang dhokter.

pegawe

Hello Apa trep,

Aku Daniel Georgiev, manager saka perusahaan Iris Technologies.

perusahaan kaya ngewangi wong karo masalah kesehatan karo mata lan piranti lunak sandi Iris saiki salah siji piranti alus kesehatan paling populer ing donya.

kita kudu liwat 2 pangguna yuta lan akeh wong malah ing Bulgaria wis krungu saka iku lan nggunakake.

Ing baris iki saka pikiran aku arep lunga karo oftomatolozite ing Clinic Panjenengan.

Aku, padha seneng super akeh iki, kita apa

lan uga aku duwe saran kanggo wong-wong mau liwat karo kanggo entuk liyane.

Sing kontak, sing nelpon, marang liyane.

Sampeyan bisa menehi kawula? 🙂

 

dikirim ing Ophthalmologists

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr

Functionality

These help us reward you with free usage of the application and to give you a discount if somebody invited you to the Iris website.

PHPSESSID, inviter, ap_id

Performance

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
NID, CONSENT, 1P_JAR, IDE
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?