Нова верзија 0.9.9 за Windows


Преземи "Ирис-0.9.9-Windows” Ирис-0.9.9.exe

Нов повторување на отпечаток од прст за лиценцирање

Не е нешто ново како карактеристики

Објавено во Ирис, Нова верзија, Windows

Приватност склоност центар

строго неопходно

Колачиња, кои се неопходни за да функционира правилно сајт.

gdpr

функционалност

Тие ни помагаат да ви награда со бесплатно користење на апликацијата и да ви даде попуст доколку некој ве покани на веб Ирис.

PHPSESSID, покани, ap_id

перформанси

Тие се користат за следење на корисник интеракција и откривање на потенцијални проблеми. Овие ни помогне да ги подобриме нашите услуги преку обезбедување на аналитички податоци за начинот на користење на овој сајт.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
НЕ, СОГЛАСНОСТ, 1P_JAR, ТУКА
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Затворите вашата сметка?

Вашата сметка ќе биде затворена и сите податоци ќе бидат трајно избришани и не може да се обнови. Дали си сигурен?