Shitja e Iris të Ophthalmologists

Вариант на Български


Çfarë do të fitojë?

Si do të arrijnë?

Отивам в Google и почвам да търся и звъня на всички Ophthalmologists, Optometrists, оптометристи и очни клиники në Bullgari dhe jashtë vendit.

Unë duhet të kalojnë nëpër nëpunës dhe pastaj për të marrë te mjeku.

punonjës

Përshëndetje A është i përshtatshëm,

Unë jam Daniel Georgiev, menaxher i kompanisë Iris Technologies.

Kompania ime ashtu si ju ndihmuar njerëzit me problemet e tyre shëndetësore me sytë e mi dhe software Iris është tani një prej programeve më popullore shëndetësore në botë.

ne kemi mbi 2 milion përdorues dhe shumë njerëz madje edhe në Bullgari kanë dëgjuar për të dhe e përdorin atë.

Në këtë linjë e të menduarit Unë dua të shkoj me oftomatolozite në klinikën tuaj.

unë jam, ata do të gëzojnë super shumë nga kjo, ne bëjmë

dhe gjithashtu unë kam një sugjerim për ta më shumë se me të fituar më shumë.

Kush të kontaktoni, i cili për të thirrur, për të treguar më shumë.

Mund të më ndihmoni? 🙂

 

Postuar ne Ophthalmologists