iris


Software pikeun panangtayungan Panon, Health and Productivity

download

Galur Nyegah Panon

Iris optimizes pulsations layar ku ngadalikeun kacaangan tanpa PWM. Anjeun bakal tiasa make komputer pikeun panjang tanpa headaches.

Ngurangan nyeri Panon

Iris bakal cocog kacaangan layar anjeun kana lampu sabudeureun anjeun. prasetél béda otomatis bakal diluyukeun layar Anjeun. Ngagunakeun komputer bakal ngarasa kawas maca buku.

ningkatkeun Saré

Iris laun bakal ngatur biru lampu beurang jeung peuting. Ieu bakal ngabantu awak anjeun ngahasilkeun leuwih melatonin peuting. Anjeun bakal tumiba sare gancang sarta bobo deeper.

Setélan canggih

Jieun sorangan Presét Anjeun
ngaropea Sagala
20+ Fitur canggih
Fitur

Ngajaga panon anjeun kalawan Iris

  • Méré Anjeun prasetél umum pikeun Blue lampu sarta ngurangan PWM
  • adaptasi otomatis ka lampu sabudeureun anjeun
  • preferensi pribadi ti Mode na Tipe menu
  • Ngurangan galur Panon salila Poé kalayan mode Manual
  • Nguji kumaha Iris mantuan Anjeun sareng Kaséhatan
  • Miceun kabeh Blue lampu jeung Saré
  • Transformasi monitor Anjeun buku kalawan Reading
  • Meunang tema Hideung on sagalana kalawan Programming
  • Supercharge sékrési melatonin jeung Biohacker
  • Ngagabungkeun Blue blocking gelas jeung kacaangan surem bébas kalawan kacamata
  • Lightness handap tanpa ngurangan Caang kalawan Dark
  • Tempo poék jeung hideung Pamandangan pilem hadé kalawan Movie
  • Ngajaga panon anjeun kalayan sagala jinis monitor USB mibanda Overlay
  • Paké-tingkat Luhur API ngaktipkeun Iris kana monitor nyambung via stasiun Docking
  • Atur nilai sorangan pikeun Blue lampu na Caang
  • Ngaropea réduksi lampu Blue sarta nyieun layar anjeun beuki Beureum, Jeruk atanapi Konéng
  • Ngaropea réduksi Caang jeung kacaangan layar cocok kana Lampu sabudeureun anjeun hadé
  • Atur kali custom keur modeu beurang jeung peuting
  • Ngaropea mode beurang peuting lilana transisi bertahap
  • Ngaropea radius mode Dark jeung layar katerangan
  • Ngaropea kali sare anjeun, cahaya, kacaangan na transisi otomatis 3
  • Nonaktipkeun Iris kana 1 ti 2 atawa monitor langkung
  • Paké dioptimalkeun inversion layar tur épék Screen séjén
  • Ngaropea kakuatan ngurangan sarta schemes warna séjén
  • Nonaktipkeun font smoothing jeung téhnik font Rendering panon galur séjén
  • Ngagedekeun layar Anjeun sacara real-time
  • Paké Iris megatkeun reminding ka kasampak di objek nu jauh ti jaman ka jaman
  • Nonaktipkeun parobahan Warna na otomatis lamun program tangtu ngajalankeun atawa dina fokus
  • Paké Kamera anjeun Nu Caang jeung Blink deteksi
  • Aktipkeun jeung ngaropea Sistim-lega Potong kompas ngagunakeun Iris gancang sarta tanpa muka menu Setélan
  • Ngareureuhkeun Iris otomatis lamun program kawas Photoshop, 3DS Max, Blénder atawa Maya aya di fokus boga kelir pasti
  • Ngareureuhkeun Iris bari maneh nonton video YouTube atawa Pilem on salayar
  • Paké Oranyeu mouse tanpa eta ngiles di kaulinan DirectX kalawan pausers Mouse
  • Aktipkeun kacaangan otomatis tur ngagunakeun kaméra anjeun otomatis cocog kacaangan layar anjeun ka lampu dina kamar
  • Témbongkeun atawa nyumputkeun ménu béda Anjeun nganggo mindeng. Ngaropea Iris ti kaca Fitur
  • Ngarobah basa ménu. Paké Iris ditarjamahkeun dina Basa asli anjeun
  • ngaropea Poé, Wengi sarta Saré Blue lampu tina 0 ka 100%
  • Paké nilai ngalegaan pikeun numpurkeun atawa ningkatkeun Melatonin sékrési
  • Handap lampu Blue mangsa sakabeh beurang peuting kalawan Manual Lampu
  • Invert kelir sarta ngagunakeun Hideung tema gancang dina sagalana
  • Ngadalikeun Caang Anjeun tanpa PWM sarta ngaronjatkeun rentang kacaangan monitor Anjeun
  • ngaropea Poé, Wengi sarta Saré Caang ti 0 ka 150%
  • Paké kacaangan Iris surem bébas pikeun ngurangan galur panon
  • Caang handap nalika sakabeh beurang peuting kalawan Caang Manual
  • Paké lokasi Manual pikeun ngeset Anjeun custom Latitude sarta Bujur lamun aya tukangeun proxy
  • Paké Jam anjeun tinimbang lokasi tur nyetel custom wengi mimiti na tungtung kali
  • Ngaropea kumaha sharply Iris transits antara béda kali prasetél tur nyetel kumaha halus Transisi Anjeun kedah
  • Paké posisi Bulan reureuh atawa maju kali sare anjeun
  • Ngurangan luminance layar tanpa ngarobah kacaangan atawa lampu bulao ku darkening juru layar ti menu Lightness
  • Paké waktu transisi 3rd pikeun lampu Blue malah leuwih handap sarta Caang telat peuting
  • Ngaropea Saré Lampu jeung Caang tur nyetel waktu sare na waktos Wake pikeun transisi 3rd Anjeun
  • Ngatur monitor individual. Ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun Iris kana salah sahiji layar Anjeun
  • Muka konci sakabeh tipe épék layar mimitian ti Grayscale mun optimizations lolong warna béda
  • Paké Inversions layar dioptimalkeun béda.
  • Kontrol kumaha kuat teh ngurangan lampu Blue kalawan schemes Warna
  • Ninggalkeun Héjo warna jeung ngurangan mung lampu Blue kalawan Groot
  • Pilih kelir anjog béda jeung percobaan kalawan terapi Warna
  • Nonaktipkeun Font smoothing jeung lianna rupa optimizations Font nu ngakibatkeun galur Panon
  • Megatkeun reminding na kustomisasi otomatis. Ngingetan diri ka kasampak di objek nu jauh
  • Paké Pomodoro kawas otomatis janten langkung produktif
  • Ngaluyukeun Layar Rest janten langkung geulis bari anjeun jauh ti monitor Anjeun
  • Nurunkeun lampu bulao tina kursor mouse Anjeun atawa nyieun caang jeung gampang pikeun nempo
  • Blok keyboard bari layar sésana ieu ditémbongkeun maksa diri nyandak putus
  • ngareureuhkeun otomatis ku cara otomatis bari anjeun jauh ti PC Anjeun
  • Aktipkeun Iris kana DisplayLink disambungkeun monitor atawa monitor nyambung via USB mibanda tingkat Luhur Warna API
  • Paké kacaangan Smart. Sangkan caang layar atawa poék dumasar kana eusi layar
  • Ngaktipkeun deteksi Blink. Tempo kumaha sering anjeun ngacieupan
  • Pamakéan nandakeun Bagian layar Blue lampu sarta ngurangan PWM kalawan Overlay
  • fitur disumputkeun dijieun husus pikeun sakabéh kaperluan Anjeun séjén
Kaleuwihan lampu bulao tina monitor komputer tiasa anceman serius pikeun kaséhatan biologis Anjeun. Untungna software Iris bisa ngaleungitkeun ampir sakabéh resiko ngaliwatan pendekatan inovatif na. Kuring make eta dina sagala komputer kuring jeung ajak maneh mun sami. Ieu jelas software pangalusna dina pasaran ngadalikeun paparan lampu bulao Anjeun.
Dr. Mercola
pamadeg Mercola.Com, Dunya paling dilongok loka kaséhatan alam
Kuring geus diusahakeun ngan ngeunaan unggal sapotong meungpeuk lampu bulao jeung software kaséhatan panon nu nyampak jeung sia malah asalna deukeut Iris.
Ben Greenfield
pamadeg BenGreenfieldFitness.com. panulis New York Times laris. Salah sahiji Top 100 Jalma paling boga pangaruh Dina Kaséhatan Jeung Kabugaran
Kuring make Iris kana sagala komputer kuring jeung alat nu bagerak jeung eta pasti ngajadikeun bédana hiji. Nyaan ngarasa sorangan hadé sanggeus gawe dina wengi jeung Abdi bobo hadé. Kuring kacida nyarankeun Iris ka dulur anu paduli ngeunaan eyesight na.
Dr. Svetlin Nakov
Co-pangadeg SoftUni. Panggedena IT Pelatihan Center di Selatan-Wétan Éropa. Salah sahiji jalma anu dijadikeun kuring Programmer a :)

coba Iris

  • bebas
  • 7 poé keur Free
  • 1 bulan lamun pamaké aya Diajak Anjeun
  • apdet kaasup
  • rojongan tech bébas
  • Diondang Friends ka meunang leuwih waktos keur Free
  • ngundeur Kiwari

ngabejaan Friends

  • +1 sasih
  • Anjeun bakal meunang 1 langkung bulan waktu Free keur unggal sobat anu installs Iris
  • link husus Ulem
  • Bagikeun eta kalawan 2 clicks
  • babaturan diondang nampi waktos bonus
  • babaturan diondang meunang 1 bulan waktu Free
  • Kirim surélék babaturan anjeun hadir Heboh
  • Diajar deui

Toko Iris

  • 15
  • 1 beuli waktos, waragad teu disumputkeun
  • 100% garansi duit-balik
  • lisénsi Lifelong pikeun 1 mesin. Apdet teu kaasup
  • rojongan tech bébas
  • Bébas minor ngawangun tur nangtukeun bug
  • lisénsi pindah ka mesin anyar
  • Utama Iris pitur apdet
  • Maca deui
  • Mésér ayeuna

1+ juta

180 nagara

Saperti katempo ON

Privasi Préferénsi Center

mastikeun Dipikabutuh

Cookies nu dipikabutuh pikeun loka pikeun fungsi leres.

gdpr

fungsionalitas

Ieu mantuan kami ganjaran anjeun kalawan pamakéan bébas tina aplikasi tur méré Anjeun diskon lamun si diondang anjeun ka ramatloka Iris.

PHPSESSID, ngondang, ap_id

Performance

Ieu anu dipaké pikeun lagu interaksi pamaké sarta ngadeteksi masalah poténsial. Ieu mantuan kami ngaronjatkeun jasa kami ku cara méré data analitik on kumaha pamaké make situs ieu.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
NOT, idin, 1P_JAR, IEUH
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS