Why you should take the complete Color blind test?


The familiarity alluring warna dimimitian nalika caang hits a kanvas sél saraf pageuh kaeusi di bagian tukang panon.

Ieu congcot sarta rod sabab nu biasana disebut, api badai of impulses saraf di retort mun lampu teh, nu lajeng mana handap saraf optik ka puseur ilustrasi otak.

The rod anu dasarna teh reséptor hideung bodas; reséptor ieu photograph nu pola kantos-ngarobah panerangan tur gelap nu sateuacan panon urang.

Congcot anu dasarna jawab nu heran visi warna.

Colorblindness

The congcot dasarna datangna di variétas i.e. hejo, bulao jeung beureum.

Lampu merah inspires nu congcot beureum sarta concurrently nyegah nu congcot héjo sabudeureun.

Lampu héjo teu sabalikna pasti. Nya kitu, lampu bulao ngarangsang congcot biru jeung restrains duanana congcot beureum jeung héjo.

Aya tipena béda colorblindness, tapi ku tebih paling umum nyaéta colorblindness beureum-héjo.

Warna sightlessness beureum-héjo mangaruhan sakumaha sababaraha salaku 1 kaluar tina 30 jelema.

Kabéh jalma ieu boh teu boga congcot héjo atawa congcot beureum. The congcot héjo aya katelah deuteranopia na beureum congcot disebut protanopia.

Anu kakurangan tina colorblindness?

Colorblindness dasarna mangrupa masalah diwariskeun. Warna lolong beureum-héjo nyaéta kaayaan recessive diliwatan dina kromosom X.

Dina hal ieu, ngan hiji gén visi sahadé kuat anu diperlukeun nyadiakeun visi warna.

Salaku budak gaduh ngan hiji kromosom X, kitu éta pisan gampang tur basajan pikeun aranjeunna janten warna buta.

Tapi bisi lamun ibu ibu disebut operator mangka putra gaduh 50 persen kasempetan ngabogaan stipulation nu.

Biasana, warna lolong beureum-héjo lumangsung dina ngeunaan 8 ka 10 persen lalaki Amérika.

Complete color blind test

Tes warna Blink lengkep anu penting pikeun nedunan lamun boga rasa yén hal anu salah.

Ieu tés béda nu dipigawé guna nangtukeun jenis panyakitna masalah lengkep.

The Ishihara assessment warna sightlessness geus méh pangseringna analisis dipaké pikeun nguji deficits visi warna.

Aya susunan dissimilar sadia nu sababaraha kali dipaké pikeun perwira pulisi, pilot na recruitments pakasaban lianna dimana visi warna hébat nyaéta sarat hiji.

Kusabab SK ieu, lolobana jalma colorblind keur pilari hiji cara luyu mun bisa lulus tés sapertos.

tapi hanjakalna, aya teu wae cara lengkep nungkulan kasusah ieu. Dina usaha keur nganyahokeun masalah ieu, jalma nu bisa dibeuli sababaraha warna koréksi kenalan.

Tapi ieu mindeng dicaram ngagunakeun éta pikeun tés.

Hiji anomaloscope dasarna mangrupa alat anu dipaké pikeun ngukur anomali kuantitatif jeung kualitatif dina acuity warna.

Hiji tiasa nyandak hiji test lolong warna kalayan bantuan hiji anomaloscope undemanding tur basajan.

Dina kalolobaan kasus, warna kaahéngan urang kakurangan boga propensity ka hiji visi wengi ningkat jeung sababaraha kaayaan.

They can distinguish variations in luminosity that is difficult for color sighted to do.

nganggo test visi. Bakal butuh ukur detik sarta anjeun bakal manggihan naha anjeun colorblind atanapi henteu.

Bisi anjeun gering jeung bosen moal keur sanggup nempo sakabeh warna teh, ulah salempang sabab tetempoan will help you see all the colors.

dipasang dina Artikel

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr

Functionality

These help us reward you with free usage of the application and to give you a discount if somebody invited you to the Iris website.

PHPSESSID, inviter, ap_id

Performance

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
NID, CONSENT, 1P_JAR, IDE
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?