Naon atuh peryogi kauninga ngeunaan PWM surem?


A FAQ rusuh ngeunaan patarosan umum ngeunaan PWM surem, sabab sok lah bisa jadi matak ngabingungkeun ku sakabeh informasi nu kaluar aya.

Nulis kuring wae lamun sual anjeun teu diwaler na I bakal ngajawab eta sarta nambahan jawaban di dieu 🙂

Naha monitor kuring surem?

Kalolobaan waktu enya. Ieu gumantung kana naha monitor anjeun migunakeun PWM atawa DC dimming.

Naon PWM surem?

Sababaraha pabrik ngagunakeun modulasi pulsa-lebar ngadalikeun kacaangan monitor.

Naon pulsa-lebar modulasi?

Dasarna ngarobah éta LED on lampu tukang nu ngaktipkeun sareng mareuman.

Naha ieu damang?

panon anjeun mimiti keuna kawas kieu

Tur anjeun meunang galur panon na nyeri panon.

Kumaha carana ngalereskeun ieu?

Atur kacaangan monitor Hardware anjeun pikeun 100% ngagunakeun tombol monitor Anjeun.

Why set my monitor Hardware brightness to the MAX?

Paling monitor teu make PWM di kacaangan maksimum.

Naon kajadian lamun kacaangan abdi disetel ka 80%?

monitor Anjeun bisa make PWM

Naon kajadian lamun kacaangan abdi disetel ka 50%?

monitor Anjeun bisa make PWM

Naon kajadian lamun kacaangan abdi disetel ka 100%?

monitor Anjeun meureun henteu ngagunakeun PWM na anjeun teu meunang ieu sareng mareuman hal jeung galur panon.

teu 100% kacaangan damang?

Sumuhun upami cahaya kamar anjeun estu low.

Naha ieu damang?

Pikeun panangtayungan panon pangalusna sarta jumlah sahenteuna tina galur panon na nyeri panon, monitor Anjeun teu kudu néangan sumber lampu di kamar.

Sakuduna cocog kacaangan kamar teu kasampak kawas sumber lampu.

100% kacaangan di kamar gelap anu goréng?

nuhun.

tur kalawan 50% kacaangan, Kuring bisa meunang nyeri panon malah leuwih?

nuhun, lamun monitor anjeun migunakeun PWM.

Lajeng naon nu kudu?

Iris bisa ngadalikeun kacaangan monitor tanpa ngagunakeun PWM.

Kuring teu hayang deui, naon deui?

Hurungkeun lampu di kamar sadayana waktos tur nganggo monitor anjeun di kacaangan maksimum.

Kuring resep kamar poék, naon deui?

Anjeun bisa meuli sababaraha monitor anyar nu surem bébas atanapi nganggo Iris.

Ku kituna kuring kudu make Iris dina kacaangan maksimum?

teu, kacaangan Iris anu sehat sarta henteu ngagunakeun PWM.

Anjeun tiasa make nilai naon rék kalawan Iris, Tapi anjeun kacaangan monitor hardware ti tombol téh alus pikeun di 100%.

Ideally, cocog kacaangan ku Iris kana cahaya kamar anjeun.

Ku kituna kuring moal meunang nyeri panon mun Iris disetel ka 50% kacaangan?

nuhun.

Bakal ceunah nyeri panon mun Iris disetel ka 40% kacaangan?

teu.

Bakal ceunah nyeri panon mun Iris disetel ka kacaangan low?

Mun kamar anjeun estu caang jeung caang monitor anjeun poék anjeun bisa meunang nyeri panon.

Coba mun cocog cahaya kamar ka kacaangan layar.

Lamun kacaangan disetel ka 150% ti Iris bakal ceunah kirang surem?

Ieu bakal sarua wae nilai lianna.

Iris moal bisa ngarobah hardware tapi bisa nyabut surem PWM nalika ngadalikeun kacaangan.

Nalika lampu Hz leuwih handap aya deui galur panon?

nuhun, anjeun boga ngarecah badag antara sareng mareuman jeung kontrak panon anjeun leuwih.

When backlight Hz is bigger you get less eye strain?

nuhun, anjeun boga ngarecah bener leutik atawa aya ngan euweuh ngarecah di lampu jeung panon anjeun ulah keuna ku.

Naon tujuan urang pikeun kaséhatan Panon?

dasarna, Tujuanana urang téh boga tingkat lampu konstanta nu teu mungkin ku LED atawa laju Hz mungkin pangluhurna kalawan LED.

Laju Hz handap nyaéta kawas ngarobah lightbulb dina ruang sareng mareuman sadaya waktu.

Teu surem 0 frékuénsi Hz?

teu, urang nelepon surem ieu sareng mareuman.

dasarna, dina monitor, Anjeun narékahan pikeun Hz pangbadagna mungkin keur galur panon panghandapna.

Dina E-tinta, Anjeun gaduh 0 frékuénsi Hz tapi téhnologi téh béda.

0 Hz teu surem tapi anjeun moal bisa mibanda hal ieu kalawan sumber lampu sagala.

Anjeun tiasa meunang 0 Hz ti buku atanapi sabagian obyék fisik kawas batu a.

Abdi bingung, naon anu kedah dilakukeun?

Atur kacaangan hardware monitor anjeun ka MAX ti tombol monitor jeung make Iris ngadalikeun kacaangan.

Atuh kaluar monitor sakabehna?

sumur, ieu leyuran pangalusna tapi estu teuas di dunya urang tina téhnologi jeung éléktronik Alat sakabehna.

Are flicker and EMF connected?

sumur, duanana sumping ti objék muatan listrik tapi euweuh sambungan badag.

Naha sadayana monitor pamakéan PWM?

teu, tapi loba di antarana, éta monitor séjén migunakeun hal disebut DC dimming.

Naon DC dimming?

Gantina make ngarecah pondok ngadalikeun kacaangan kawas kieu

Anjeun ngarobah DC kawas kieu

Sarta ieu henteu ngabalukarkeun surem.

Jadi DC dimming teu surem?

sumur, aya subpixel surem jeung sagala jinis barang sejenna tapi teu make PWM ngadalikeun kacaangan.

DC dimming leuwih hade tinimbang PWM.

Naha Iris teu sarua DC dimming?

nuhun, tapi Iris robah kontrasna bit sangkan DC dimming téh hadé.

Sanajan, lamun teu hayang méakkeun loba duit pikeun monitor anyar jeung hayang automation Iris anu hadé.

Anu sanésna deui?

nyobaan iris for a couple of days and see if it helps you with eye pain and sleep problems.

Lamun henteu maneh salawasna bisa uninstall eta kalawan 2 clicks.

Daniel Georgiev
CEO Iris Panyiaran

titimangsa Publishing: 15.05.2018

dipasang dina Artikel, PWM

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

Cookies that are necessary for the site to function properly.

gdpr

Functionality

These help us reward you with free usage of the application and to give you a discount if somebody invited you to the Iris website.

PHPSESSID, inviter, ap_id

Performance

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

comment_author_, _hjIncludedInSample, _gid, _gat_gtag_UA_61527910_1, _ga, __unam, __stid
fr
m-b
NID, CONSENT, 1P_JAR, IDE
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, PREF, GPS

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?